ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Beauty Life είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των βιολογικών προϊόντων ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής. Από το 2001 αντιπροσωπεύει υπεύθυνα εταιρείες με υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα, που παράγονται κάτω από καινοτόμες και αυστηρές υγειονομικές συνθήκες, μέσω φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων και με αίσθηση ευθύνης για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και της ισορροπίας της φύσης.

Όραμά μας αποτελεί να προσφέρουμε στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα που κλείνουν μέσα τους τη σοφία της φύσης και ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο, με στόχο να ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών, των πελατών και των εργαζομένων μας.

Οι αξίες μας βασίζονται στην αξιοπιστία και την εγγύηση των προϊόντων που προσφέρουμε, στη συνέπεια και την υπευθυνότητα στις συνεργασίες που χτίζουμε και στην ειλικρίνεια της επικοινωνίας μας. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από διεθνείς πιστοποιήσεις ανεξάρτητων φορέων και οργανισμών για τις πρώτες ύλες, τις διαδικασίες παρασκευής, το στάδιο πριν και μετά τη συσκευασία, καθώς και την υψηλή ποιότητα, τη διαφάνεια και τη συνέπειά τους.

Η Beauty Life αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα :

  • από το 2002 της Lavera Naturkosmetik
  • από το 2008 της Primavera life 
  • από το 2010 της Natracare
  • από το 2010 της benecos

καθώς στην πορεία εντάξαμε και συνεχίζουμε με brands όπως, Ayluna,We love the planet, Laboratoires de Biarritz, Forrest & Love, 7elements Natural Goods, την ΑΟΤ(All Organic Treasures) και πρόσφατα από το 2020 εισάγαμε στην οικογένεια, την GRN_Shades of Nature Cosmetics

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών, όπου λειτουργούν νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 1.600 τ.μ. Σε συνδυασμό με τις νέες επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, η σημαντική γεωγραφική θέση, η αποτελεσματική ομάδα και η προηγμένη υποδομή της εταιρείας συνεισφέρουν στην επιτυχημένη εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Η Beauty Life διαθέτει πάνω από 900 σημεία πώλησης στην Ελλάδα. Εξυπηρετούμε επίσης και πελάτες χονδρικής στην Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Bόρειο Μακεδονία και την Κύπρο.

Η οικογένεια της Beauty Life αποτελείται από μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που υπερασπίζονται τις αξίες των brands που αντιπροσωπεύει η εταιρεία και προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες της.

Οι άνθρωποι πίσω από την Beauty Life

Κάθε άτομο της ομάδας μας είναι αφοσιωμένο μέλος στο έργο του και διοχετεύει μεράκι, φαντασία και δυναμική στην αποστολή του.

Κίρπιτσας
Ιωάννης

Manager Director

Εμμανουηλίδης
Χρόνης

Logistics & Sales Manager

Κρυωνά
Αλίκη

Marketing Manager & Social Media Specialist

Ζελίδου
Ειρήνη

Make up Expert

EL