ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Η εταιρεία μας αποτελεί μια ομάδα καταπληκτικών ανθρώπων που προσπαθούν να διανέμουν προϊόντα υψηλής αξίας και ποιότητας.

Στόχος μας είναι να προσθέτουμε επιπρόσθετη αξία στην ήδη υπάρχουσα, των προϊόντων των εταιρειών που εισάγουμε και διανέμουμε στην Ελλάδα.

Κίνητρο μας αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών, βιολογικών και μη, τροφίμων και καλλυντικών καθώς η ζήτηση για εναλλακτικούς βιώσιμους τρόπους κάλυψης των αναγκών τους αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, όλο και περισσότερο.

Κριτικές Πελάτων

Η beauty life με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα στον χώρο των βιολογικών καλλυντικών. Όλη η ομάδα είναι φοβερά εξυπηρετική και γρήγορη!
Α. Μ
Ιδιοκτήτης Βιολογικού Καταστήματος
Όταν αποφασίσαμε να εντάξουμε στην γκάμα μας, βιολογικά καλλυντικά, πραγματικά αντιμετωπίσαμε ένα βουνό μπροστά μας που με την βοήθεια της Beauty Life, διορθώθηκε άμεσα! Συνεπής, ευγενικοί και με μια πληθώρα από υπέροχες εταιρείες βιολογικών vegan καλλυντικών!
M. Z
Διευθύντρια του τομέα καλλυντικών σε βιολογικό κατάστημα
Τα προϊοντα που εισάγει η beauty life τόσο στα καλλυντικά, όσο και στα τρόφιμα δεν τα ανακάλυψα πρόσφατα. Lavera, Natracare & ο βιολογικός κιμάς ηλιόσπορου καθώς και το λάδι καρύδας της 7elements είναι καθημερινά στο ντουλαπάκι του σπιτιού μου!
Κ. Π
Fitness Trainer
elEL