Ελληνικά
English
Αρχική σελίδα
Ποιοι είμαστε
Εγκαταστάσεις
Επικοινωνία

© Copyright 2010 - 2017 Beautylife All rights Reserved
Περιεχόμενο
Αρχική σελίδα
Ποιοι είμαστε
Εγκαταστάσεις
Επικοινωνία
Πληροφορίες
Beauty Life
ΒΙ.ΠΕ. Σερρών | 62100 - Σέρρες
τηλ: +30 23210-56660  | fax: +30 23210-56626
email: info@beautylife.gr
Ποιοι είμαστε

Η Beauty Life είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των βιολογικών προϊόντων ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής. Από το 2001 αντιπροσωπεύει υπεύθυνα εταιρείες με υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα, που παράγονται κάτω από καινοτόμες και αυστηρές υγειονομικές συνθήκες, μέσω φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων και με αίσθηση ευθύνης για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και της ισορροπίας της φύσης.

Όραμά μας αποτελεί να προσφέρουμε στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα που κλείνουν μέσα τους τη σοφία της φύσης και ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο, με στόχο να ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών, των πελατών και των εργαζομένων μας.

Οι αξίες μας βασίζονται στην αξιοπιστία και την εγγύηση των προϊόντων που προσφέρουμε, στη συνέπεια και την υπευθυνότητα στις συνεργασίες που χτίζουμε και στην ειλικρίνεια της επικοινωνίας μας. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από διεθνείς πιστοποιήσεις ανεξάρτητων φορέων και οργανισμών για τις πρώτες ύλες, τις διαδικασίες παρασκευής, το στάδιο πριν και μετά τη συσκευασία, καθώς και την υψηλή ποιότητα, τη διαφάνεια και τη συνέπειά τους.

Η Beauty Life αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην ΝΑ Ευρώπη για τα βιολογικά καλλυντικά lavera. Επίσης, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ελλάδας για τα βιολογικά καλλυντικά και προϊόντα αρωματοθεραπείας Primavera, τα φυσικά καλλυντικά benecos, τα βιολογικά προϊόντα γυναικείας υγιεινής natracare, τις φυσικές τροφές sanatur, τις βιολογικές μπάρες ενέργειας The Barbarian Raw Bar, τα βιολογικά έλαια και συμπληρώματα διατροφής ΑΟΤ (All Organic Treasures) και τέλος την νέα σειρά βιολογικών προϊόντων 7elements Natural Goods.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών, όπου λειτουργούν νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 1.600 τ.μ. Σε συνδυασμό με τις νέες επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, η σημαντική γεωγραφική θέση, η αποτελεσματική ομάδα και η προηγμένη υποδομή της εταιρείας συνεισφέρουν στην επιτυχημένη εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Η Beauty Life διαθέτει πάνω από 900 σημεία πώλησης στην Ελλάδα. Η οικογένεια της Beauty Life αποτελείται από μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που υπερασπίζονται τις αξίες των brands που αντιπροσωπεύει η εταιρεία και προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες της.