Πολιτική ακύρωσης / Επιστροφών

Αρχική | Πολιτική ακύρωσης / Επιστροφών

Επιστροφή Παραγγελίας

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών από την στιγμή της παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και επιπλέον δεν έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους. Είναι αποκλειστικά ευθύνη του πελάτη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση και θα πρέπει μαζί με τα προϊόντα να επιστρέψετε το αντίστοιχο παραστατικό. Απαραίτητη προϋπόθεση πριν από οποιαδήποτε κίνηση είναι η επικοινωνία, είτε μέσω e-mail ([email protected]) είτε τηλεφωνικά στο νούμερο 23210 56660.

Η διεύθυνση η οποία πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα είναι:

beauty life
ΒΙ.ΠΕ. Σερρών
Τ.Κ. 62100
Τηλ. 23210 56660

Ακύρωση Παραγγελίας

Δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης της παραγγελίας, εφόσον δεν έχει αναχωρήσει από το κατάστημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα. Η ακύρωση μπορεί να γίνει είτε μέσω e-mail, στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 23210 56660.

Εάν έχει ήδη πληρωθεί το ποσό της παραγγελίας τότε η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 1 ημέρας από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, ενδέχεται η επιστροφή των χρημάτων να καθυστερήσει μέχρι και 7 εργάσιμες ημέρες λόγω της αντίστοιχης χρονοκαθυστέρησης που υπάρχει στο σύστημα της τράπεζας.

Είναι εφικτή ακόμα και η μερική ακύρωση της παραγγελίας με αφαίρεση προϊόντων, εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή.

Καλάθι Αγορών
Μενού